gedragstherapie

BEMIDDELING

dogcarrier FullIncidenteel helpen wij onze eigen cliënten met het vinden van een nieuwe baas voor hun trouwe viervoeter. Vaak gaat het om honden die door omstandigheden herplaatst moeten worden, niet specifiek vanwege gedragsproblemen. Wij adviseren gericht of een hond in uw gezin en omgeving een goede match zal zijn.

Bent u op zoek naar een oudere hond (ouder dan 3 maanden) dan kunt u altijd vrijblijvend een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld duidelijk uw gezinssamenstelling, contactgegevens en woonplaats, eventuele andere huisdieren en uw voorkeuren. Tevens is het belangrijk dat u eveneens aangeeft waarom u een hond wilt aanschaffen, bijv. als gezinshond, u wilt veel wandelen, u wilt een hondensport beoefenen, voor bewaking enz. Wij gaan dus in dit geval niet voor u op zoek maar nemen met u contact op, als wij een hond in bemiddeling krijgen die aan uw profiel voldoet.

Wilt u dat wij gericht voor u op zoek gaan naar een nieuwe hond dan vindt u meer informatie hierover onder Aanschafadvies.

Omdat wij er waarde aan hechten dat honden goed terecht komen en een goede matching willen maken tussen hond en nieuwe eigenaar, zullen wij eerst een huisbezoek afleggen om te kijken of de hond in kwestie datgene is wat u zoekt en de hond nodig heeft. Aan deze bemiddeling en eveneens onze nazorg zijn kosten verbonden voor aanschaf en voor afstand om onze kosten voor administratie, vervoer, mediagebruik e.d. te dekken.

Op de pagina "Baasje gezocht" kunt u meer lezen over de honden die op dit moment bij ons in bemiddeling zijn.

WIJ NEMEN GEEN HONDEN AAN TER BEMIDDELING NOG HEBBEN WIJ OPVANG VOOR HONDEN!