gedragstherapie

GEDRAGSSPREEKUUR

gedragsspreekuurErvaart u problemen met uw hond/pup en twijfelt u om een gedragstherapeut in de arm te nemen omdat het ook weer niet zo'n groot probleem is, maar wilt u toch graag een goed advies of gesprek met een specialist? Of is uw hond bang voor een behandeling bij  de 'dieren'arts?  Maak dan een afspraak voor het gedragsspreekuur bij Dierenkliniek Margraten. Tijdens het spreekuur kunt u uw vragen voorleggen aan erkend Kynologisch gedragstherapeut Patricia Henskens-Spee. Na een intake met u en observatie van uw hond kan de gedragstherapeut u adviseren en ook bepalen welke behandeling er eventueel verder ingesteld moet worden om de problemen aan te pakken.

Ook voor opvoedvragen voor bijvoorbeeld uw jonge of nieuwe hond, kunt u tijdens het gedragsspreekuur terecht. Veelal krijgt u direct antwoord en een praktisch advies waarmee u aan de slag kunt.

Het gedragsspreekuur wordt gehouden bij Dierenkliniek Margraten, Rijksweg 42a te Margraten (www.dierenkliniek-margraten.nl) en wel op dinsdagochtend tussen 9.00 uur en 11.00 uur
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Dierenkliniek Margraten op tel. 043-4589238 of bij Gedragspraktijk ANIMALE op tel. 045-5680398.

Dierenarts Evi Huybrechts en Kynologisch Gedragstherapeut Patricia Henskens-Spee werken al geruime tijd nauw samen. Dit geeft een optimale zorg voor uw trouwe viervoeter niet alleen bij een lichamelijk- maar ook gedragsmatig probleem.