hondenschool

BOEKEN & HANDOUTS

VRIENDEN, Onze hond een kindervriend (ISBN 978-90-77462-61-4)

vrienden onze hond een kindervriendKinderen en honden zijn een superduo als ze op verantwoorde en veilige manier met elkaar kunnen omgaan. Voor ouders en verzorgers, maar ook voor trainers en hondeneigenaren, biedt dit praktische boek een handleiding om gevaarlijke situaties tussen kinderen en honden te signaleren en te voorkomen. Het boek geeft meer inzicht over hoe hond en kind elkaar vanuit hun eigen standpunt ervaren. Daarnaast biedt het boek uitgebreide tips over de voorbereiding op de komst van een kind en waar u als aanstaande ouder(s) rekening mee moeten houden wanneer u een hond in huis heeft. Voor iedereen die de combinatie kind en hond een warm hart toedraagt en kinderen veilig met honden wil laten samenleven, is dit boek een aanrader. ISBN 978-90-77462-61-4 Bloemendal Uitgevers €14,95.

Bij ANIMALE te bestellen via Webshop of afhalen tijdens de lesuren!

Auteur: Patricia spee

Ook verkrijgbaar bij de grotere (internet) boekhandels zoals Bruna , ECI, Bol.com (klik voor direct doorlinken naar boekhandel).

 

 

 EHBO

Eerste hulp voor hond (kat) in nood

vanaf 8 juli bij ons in boekvorm verkrijgbaar. Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit boek geeft u als huisdiereigenaar een handleiding, hoe u kunt handelen als uw hond of kat in nood verkeert. Allereerst hopen wij uiteraard dat u deze tips en noodgrepen nooit nodig zult hebben. Mocht u toch onverhoopt in een situatie terecht komen waarbij u uw hond of kat moet bijstaan, dan vindt u in dit handzame boek de voornaamste handelingen welke erger letsel kunnen voorkomen, tot aan het moment dat het dier diergeneeskundige hulp krijgt.

Het boek is met zorg samengesteld conform de laatste inzichten voor het verlenen van eerste hulp aan uw huisdier. Niettemin kunnen wij niet voorkomen dat sommige noodsituaties andere maatregelen en hulp nodig hebben, wendt u zich daarom te allen tijde bij noodgevallen tot uw eigen ofwel de dichtstbijzijnde dierenarts.

Kosten zijn excl verzenden € 23,50 (limited edition)Cover website

ISBN: 978-94-6323-728-4.

Auteur : Patricia Spee

Fotografie: Taika Brandorff

Technische Redactie: Drs. Evi Huijbrechts 

 

 


Doodle Maniacarpe diem 141114 149 bewerkt

Binnenkort in ons aanbod het veelzijdig en uitvoerige boek over de Australian Labradoodle. Patricia de praktijkmanager van ANIMALE en auteur van inmiddels een aantal werken heeft zich 8 jaar lang verdiept in de wereld van de Doodle Mania. Na het testen van tal van nesten en ouderdieren, het begeleiden van doodle eigenaren, het opleiden van doodles als hulphond en speurhond en verzamelen van tal van ervaringen heeft Patricia haar kennis omtrent dit jonge ras gebundeld.

Nieuwsgierig ? houd onze FB en website dan in de gate !

Verwachte release datum 01-11-2019

Auteur: Patricia Spee

Fotografie: Taika Brandorff (binnenwerk) en Huub Sneiders (cover en omslag)