hondenschool

BOEKEN & HANDOUTS

VRIENDEN, Onze hond een kindervriend (ISBN 978-90-77462-61-4)

vrienden onze hond een kindervriendKinderen en honden zijn een superduo als ze op verantwoorde en veilige manier met elkaar kunnen omgaan. Voor ouders en verzorgers, maar ook voor trainers en hondeneigenaren, biedt dit praktische boek een handleiding om gevaarlijke situaties tussen kinderen en honden te signaleren en te voorkomen. Het boek geeft meer inzicht over hoe hond en kind elkaar vanuit hun eigen standpunt ervaren. Daarnaast biedt het boek uitgebreide tips over de voorbereiding op de komst van een kind en waar u als aanstaande ouder(s) rekening mee moeten houden wanneer u een hond in huis heeft. Voor iedereen die de combinatie kind en hond een warm hart toedraagt en kinderen veilig met honden wil laten samenleven, is dit boek een aanrader. ISBN 978-90-77462-61-4 Bloemendal Uitgevers €14,95.

Bij ANIMALE te bestellen via Webshop of afhalen tijdens de lesuren!

Ook verkrijgbaar bij de grotere (internet) boekhandels zoals Bruna , ECI, Bol.com (klik voor direct doorlinken naar boekhandel).

 

 

 eerste hulp voor uw hond

Print on demand      

De uitgebreide gids "Eerste hulp voor uw hond" van Auteur Patricia Spee kan op vraag geprint worden. De gids bevat zeer veel informatie over eerste hulp bij kleine ongelukjes maar ook bijvoorbeeld wordt reanimatie behandeld. de kosten van de gids zijn € 25,- los ofwel € 90,- incl reanimatie les (1,5 uur les)

 

Handouts zoals benchtraining, spelen en puppy erbij zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Doodle Maniacarpe diem 141114 149 bewerkt

Binnenkort in ons aanbod het veelzijdig en uitvoerige boek over de Australian Labradoodle. Patricia de praktijkmanager van ANIMALE en auteur van inmiddels een aantal werken heeft zich 5 jaar lang verdiept in de wereld van de Doodle Mania. Na het testen van tal van nesten en ouderdieren, het begeleiden van doodle eigenaren, het opleiden van doodles als hulphond en speurhond en verzamelen van tal van ervaringen heeft Patricia haar kennis omtrent dit jonge ras gebundeld.

Nieuwsgierig ? houd onze FB en website dan in de gate !