Voorjaarsmoeheid?

Indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven, kunt u hem online bekijken.
 
logo animale nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief Animale

Jaargang 6 nr. 16  

e mail

 

 


Beste Bezoeker,

tsjech hondenschool inleidingDe zon schijnt, de lucht is blauw, honden en baasjes kom maar gauw! Want i.p.v. sneeuw en vorst is het onverwachts heerlijk weer om te trainen. Deze week starten de nieuwe groepen aan een mooie uitdaging en nieuwe cursussen. Heeft u ook zin om op het laatste moment toch nog een cursus te volgen? informeer dan snel of er nog plek is en schrijf u in. Niks geen voorjaarsmoeheid, gewoon samen met je viervoeter aan de slag!

Naast nieuwe cursussen staan ook verschillende lezingen en workshops gepland, het belooft een leerzaam jaar te worden!Hieronder worden een aantal workshops kort toegelicht.

Hartelijke groet en tot ziens op het trainingsveld,

Team ANIMALE 


www.animale.nl  | contact@animale.nl |  tel. +31- (0)45-5680398


In deze nieuwsbrief....


TARIEVEN hondenschool

{loadposition tarieven}Start Lesblok 1 - 2014

Lesblok 1 in 2014 start op 8 januari en 11 januari, in enkele groepen is nog plek.  Op onze website vindt u een overzicht van lesaanbod!

Lesoverzicht januari 2014


Top cursus

Komende jaar zullen bij Animale enkele topcursussen georganiseerd worden! Top cursus is een kortlopende intensieve cursus van 4 lessen waarin een specifieke oefening, probleem of sportprincipe aanbod komt. De eerstvolgende Top cursus staat gepland op 1 april 2014 met als thema "wandelen met je hond". De cursus duurt per keer minimaal 1 uur en zal 4 opeenvolgende dinsdagavonden plaatsvinden. Kosten € 50,- , inschrijven kan vanaf nu.


Uit de Praktijk.....

Zoals u van ons gewend bent schrijven wij met regelmaat een verhaal of oefening uit de praktijk. Dit keer echter willen wij u voorstellen aan stg. Mantrailing-Limburg.

Deze stichting geboren en ontstaan vanuit ANIMALE richt zich op het lokaliseren en opsporen van vermiste personen. Sinds enkele jaren traint een vaste groep van handlers en honden bij ANIMALE, eerst voor de fun en later professioneel. Op dit moment is de groep dermate gegroeid en op weg naar een zeer profesionele organisatie waardoor de groep een eigen stichting is gaan vormen. Uiteraard blijft ANIMALE zeer betrokken bij de groep en neemt de basistraining van startende honden voor haar rekening. Verder zijn 2 van onze trainers zelf ook K9 handlers binnen de stichting en is een van onze nieuwe stagiaires opgenomen in de startersgroep.

2 a 3 keer per week traint het team met als doel ingezet te kunnen worden bij vermissingszaken. Met regelmaat is de groep op zoek naar mensen die een keer mee willen komen om als 'slachtoffer' te fungeren. Daarnaast volgen de handlers en honden seminars om hun kennis en kunde steeds weer te verbeteren. Deelnemen in de groep vergt nogal wat inzet en motivatie, ook bij koud en slecht weer wordt getraind en ook meerdere uren achter elkaar. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de handlers en honden die gezamelijk de groep naar een steeds beter presterende organisatie gebracht hebben.

Stichting Mantrailing Limburg, is een stichting zonder winstoogmerk, de stg. is afhankelijk van donaties en giften om hiermee extra trainingen en seminars te organiseren en materialen aan te schaffen. Wilt u de stichting een warm hart toedragen en als vriend of donateur uw steentje bijdragen dan kunt u dat bij ons kenbaar maken.

Stg. Mantraining-Limburg heeft een eigen facebook pagina en binnenkort ook een eigen website! Check it out , er staan vaak foto's van onze trainingen op met anekdotes!Facebook Mantrailing Limburg


Ben je nog geen abonnee?

En wil je onze nieuwsbrief met gratis artikelen en tips ontvangen? Klik dan hier om je aan te melden. 


Volg animale

facebook logo oranje
 www.animale.nl | contact@animale.nl | tel. +31- (0)45-5680398
 
 

Afmelden voor de nieuwsbrief kan via deze link

 

 

Powered by AcyMailing