educatie

inleiding

Scholing en informatievoorziening op kynologisch gebied!

educatie inleiding

Als KGT, instructeur en/of gedragstester heeft u de mogelijkheid om bij IMAS ANIMALE PE gewaardeerde lezingen, workshops, opleidingen en nascholingen op het gebied van Kynologie (kennis van de hond) en Gedrag te volgen.

Daarnaast biedt IMAS ANIMALE i.s.m. professionals uit het werkveld interessante opleidingen en seminars aan. Met name op gebied van speurhonden opleiden is Patricia Spee (manager ANIMALE) erg actief en bekend als professional. Patricia  is een gediplomeerd en zeer ervaren kynologisch gedragstherapeut en meervoudig gecertificeerd K9 trainer en instructeur; ze leide 20 jaar lang haar eigen gedragspraktijk, hondenschool en therapiehonden praktijk ANIMALE en sinds 4 jaar het opleidings institute IMAS ANIMALE. Daarnaast is Patricia hoofdtrainer en Inzet coördinator bij Stichting Mantrailing Limburg, K9 rescue teams en wordt zij veelvuldig in het buitenland gevraagd als professional om lezingen en seminars te geven aan (U)SAR teams van zowel burgerinitiatieven als overheidsinstanties.


Wilt u met uw eigen organisatie, vereniging of bedrijf een informatiedag of avond organiseren dan kunt u ons uitnodigen als spreker of organisator voor een specifiek thema. U heeft de keuze uit diverse thema's op het gebied van hondengedrag, voeding, verzorging en gezondheid. Daarbij staan wij altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om gezamelijk de interessen en wensen af te stemmen.

PE punten toekenningen

Opleidingen en cursussen bij IMAS-ANIMALE zijn gewaardeerd met punten van o.a. CKI Raad van beheer, APBCT, SPPD, NVGH, APDT ! vraag ons naar de individuele PE toekenningen per opleiding. 

Op de website www.imas-animale.com vindt u alle informatie omtrent het aanbod in educatie.

Neem gerust contact op:  Wij helpen u op het goede spoor!