hondenschool

PUPPYKLAS

Voor pups vanaf 8 / 9  weken die ofwel de 2e enting gehad hebben of getittert zijn en die bij aanvang van de cursus jonger zijn dan 16 weken. Aan bod komen basis gehoorzaamheidsoefeningen, socialisatie met andere honden, mensen, vreemde voorwerpen en geluiden, opvoeding thuis (zindelijkheid, alleen blijven, omgang met kinderen e.d.).

2Wij werken met kleine groepen zodat wij meer rekening kunnen houden met uw situatie en uw hond. Datgene wat voor u belangrijk is. Ieder ras of kruising is bij ons welkom.
Pups mogen bij ons meedoen vanaf het moment dat ze bij u thuis zijn, mits ze gezond zijn maar zeker vanaf de 2e enting of als middels titteren gebleken is dat ze voldoende antistoffen hebben. Het is belangrijk om niets van de socialisatieperiode te missen en deze goed te benutten om uw hond positief te laten wennen aan allerlei dingen in en buitenshuis.

Heeft uw pup de eerste les de 2e enting nog niet gehad? Geen probleem! U komt dan de eerste les zonder hond en kunt thuis voor de 2e les met uw eigen pup oefenen. Tevens is instromen soms mogelijk als er in de groep plaats is.

Is uw pupje ziek, meld dit dan bij ons en overleg of hij naar de les kan komen. Vooral bij diarree of hoesten moeten pups een les overslaan om niet de andere pups te besmetten.