hondenschool

FUNCURSUS

De multisport- en funcursussen zijn veelzijdige cursussen waarin agility, spel, behendigheid, balspel, apporteren, flyball en freestyle aan bod komen. Deze cursussen vinden in ieder blok in verschillende opzetten plaats. Vraag ons naar de mogelijkheden.

26De multisport en funcursussen worden ook in abonnementsvorm aangeboden. Dit betekent dat u kunt deelnemen gedurende een langere periode in een vaste groep. U kunt na de prepuber cursus in deze groep instromen. Let wel: uw hond moet volgroeid zijn om aan alle oefeningen deel te nemen. Is uw hond nog niet volgroeid of heeft hij een orthopedisch probleem, dan kan het zijn dat wij u gedurende de lessen adviseren bepaalde oefeningen over te slaan.

 

32Alle multisportcursussen worden eveneens in individuele lessen aangeboden. U kunt hiervoor een afspraak maken en les nemen op een tijdstip dat u uitkomt!

Er worden ook regelmatig apart apporteer-, freestyle-, behendigheids- en treibbalcursussen gegeven. Deze cursussen bestaan uit 8 lessen. Let op de lestijden en de agenda. Daarin staan aangekondigd welke cursussen in welk blok zullen plaatstvinden.