educatie

Baas en hond

Workshop mantrailing

In onze nieuwsbrief van december hebben wij al veel aandacht besteed aan de mantrailing en deze workshop aangekondigd. Voor iedereen die nu zelf een keer wilt meedoen met een heuse mantrailingles is dit de kans. Op 30 maart a.s. houden wij verschillende mantrailworkshops. De workshop gaat weer net even iets verder dan de clinic die op 17 febr. georganiseerd is. U gaat na uitleg van de basisbeginselen echt met uw hond aan de slag en u zult zien hoe groot de speuraanleg van uw hond is. Bijna iedere hond kan speuren. Niet iedere hond vind het ook leuk. Bent u ook benieuwd wat uw hond ervan vindt? En bent u op zoek naar de ultieme bezigheid voor uw hond om hem eens echt moe te maken? Geef u dan snel op. Vol=vol.

De Workshop wordt geleid door Patricia Henskens-Spee, Kynologisch gedragstherapeut & ervaren Mantrailinstructeur ANIMALE

Opgeven kan vanaf 10 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 045-5680398. Kosten: €10,- per combinatie mens-hond.


 

SPORTCLINICS

DATUM: 17 februari en in juni 2013

Wilt u ook zo graag eens wat anders met uw hond doen? Vind u gehoorzaamheidcursussen saai?

Zin in een uitdaging samen met uw hond? Kijkt u ook wel eens naar de Royal Canin Challenge en wilt u dat ook met uw hond?

Bezoek dan op 17 februari onze trainingslocatie en maak kennis met het grote aanbod en diversiteit van cursussen die wij u te bieden hebben. U schrijft zich van te voren met uw hond in voor deze dag en geeft aan, aan welke 2 clinics u graag wilt deelnemen en 1 reserve optie. U kunt uit 5 verschillende clinics kiezen. De derde clinic wordt gezamenlijk voor iedereen gehouden, daar neemt iedereen aan deel. Wij houden deze clinic nog even geheim maar kunnen u vertellen dat het de moeite waard zal zijn. De gezamenlijk clinic duurt 15 tot 20 minuten de overigen ongeveer 45 minuten. U kunt kiezen uit:

Speur clinic: u gaat met uw hond beginnend speurwerk doen;

Behendigheid en Flyball: u gaat proeven aan het active agility werk, toestellen worden aangeleerd en de basisprincipes uitgelegd;

Freestyle: U krijgt de basisprincipes aangeleerd om tot een perfecte freestyle oefening te komen;

Drijfbal: Maar dan anders, ANIMALE steekt het treiball principe in een iets ander jasje. Benieuwd wat dat wordt, kies dan deze clinic en u weet het.

Apporteren & Sorteren: Altijd al leuk gevonden dat uw hond u vanalles kan komen brengen? Dan is dit het voor u.

Opgeven kan vanaf 10 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 045-5680398. Kosten: €10,- voor alle drie de clinics samen.

Deze dag start om 11.00u tot ongeveer 14.00 uur.


 

Workshop "Mijn hond en lichaamstaal"

Vraagt u zich wel eens af waarom uw hond bepaald gedrag vertoont bijvoorbeeld tijdens een ontmoeting met een andere hond? En vindt u het leuk om meer te weten te komen over de lichaamstaal van uw hond? Dan bent u hier aan het goede adres! ANIMALE Gedragspraktijk voor dieren organiseert meerdere keren per jaar dagen waarin informatie gegeven wordt over de lichaamstaal van de hond. Iedereen die meer over de lichaamstaal van zijn/haar hond wilt weten is welkom samen met de hond (1 hond). Er zijn een beperkt aantal plekken voor deze workshop omdat deze erg praktijk gericht is.

Inschrijven kan via 045 - 5680398 of direct via dit inschrijfformulier , u kunt dit sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten workshop €30,- per combinatie incl. consumpties en versnapering.

Foto's workshop 12 mei 

test