gedragstherapie

literatuur

VRIENDEN, ONZE HOND EEN KINDERVRIEND (ISBN 978-90-77462-61-4)

vrienden onze hond een kindervriendIn Oktober 2010 is het boek "VRIENDEN" gepubliceerd, geschreven door Patricia Spee, kynologisch gedragstherapeut en specialist kind & hond-combinatie van ANIMALE.

Kinderen en honden zijn een superduo als ze op verantwoorde en veilige manier met elkaar kunnen omgaan. Voor ouders en verzorgers, maar ook trainers en hondeneigenaren biedt dit praktische boek een handleiding om gevaarlijke situaties tussen kinderen en honden te signaleren en te voorkomen. 
Het boek geeft meer inzicht over hoe hond en kind elkaar vanuit hun eigen standpunt ervaren.

Daarnaast biedt het boek uitgebreide tips over de voorbereiding op de komst van een kind en waar u als aanstaande ouder(s) rekening mee moeten houden wanneer u een hond in huis heeft. Voor iedereen die de combinatie kind en hond een warm hart toedraagt en kinderen veilig met honden wil laten samenleven, is dit boek een aanrader. ISBN 978-90-77462-61-4 Bloemendal Uitgevers €14,95.

Nu ook bij ANIMALE te bestellen via de webshop of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het boek is ook verkrijgbaar bij de grotere (internet) boekhandels zoals BrunaECI en Bol.com (klik voor direct doorlinken naar boekhandel).