hondenschool

LEZING "CONTACT MET HONDEN TIJDENS WANDELING"

43Datum: 22 juni 2017

Herkent u het ook dat u gezellig met uw hond aan de wandel bent en er plots een andere hond op u en uw hond af komt stormen? Weet u dan wat u moet doen om het contact sociaal te laten verlopen? Of wordt uw kleine hondje vaak belaagd door grote honden en weet u zich hier geen raad mee? Wilt u ook graag weten wat u moet doen als uw hond 'aangevallen' wordt door een andere hond? Of merkt u dat contact tussen uw en de buurhond ?

Wilt u ook zo graag weten hoe u dit nu moet oplossen en aanpakken, dan is deze lezing waarschijnlijk het antwoord voor u.

 

Kynologisch gedragstherapeut Patricia Spee van onze praktijk behandelt jaarlijks honderden honden met ernstige en minder ernstige gedragsproblemen. Daarnaast coacht zij ook vaak mensen die bang zijn voor andere honden omdat hun eigen hond ooit is aangevallen. In deze lezing zal zij u leren hoe om te gaan met andere honden op straat, wat is sociaal contact en wat niet. Hoe kunt u voorkomen dat uw hond aangevallen wordt, wat wel en wat niet doen. Maar ook hoe ziet u dat uw hond op een vriendelijke manier benaderd wordt of een ander benaderd of juist niet en wat dan? Hoe houdt u uw pup sociaal met andere honden en voorkomt u problemen rondom de puberteit met soortgenoten. Bent u op zoek naar het antwoord hoe u weer kunt genieten van een wandeling zonder steeds angstig om u heen te moeten kijken? Schrijf u dan in voor deze lezing met veel praktische voorbeelden die u veel zal leren over de lichaamstaal van honden onderling.

Meld u aan via het inschrijfformulier of bel ons.

Datum: Donderdag 22 juni 2017 van 19.00u tot ± 21.00u. Waar: Omgeving Nuth . Kosten: €25,00 pp incl. consumpties.