hondenschool

LEZING "PUBERTEIT"

Datum: 31 maart 2017

Herkent u het ook dat u uw puberende hond het liefste zo af en toe achter het behang plakt? Blijft uw hond maar aan uw meubels knagen? Of kan hij plots niet meer met andere honden door 1 deur, terwijl hij voordien zo leuk kon spelen? Bijt uw hond nog steeds in uw handen? Wilt u ook zo graag weten hoe u dit nu moet oplossen, dan is deze lezing waarschijnlijk het antwoord voor u.

K24ynologisch gedragstherapeut Patricia Spee van onze praktijk behandelt jaarlijks honderden honden met ernstige en minder ernstige gedragsproblemen, maar ook heel veel puberende honden die plots niet meer weten wat "zit" is en dan weglopen bijvoorbeeld. Zij wil graag haar ervaringen met u delen en al uw vragen beantwoorden om u meer inzicht tegeven in het pubergedrag van uw hond.

Heeft u dus een hond in de leeftijd van 6 mnd tot 2 jaar en zoekt u antwoorden of heeft u nog een jonge hond en wilt u puberproblemen voor blijven? Schrijf u dan in voor deze lezing.

Kortom, hulp bij uw puberende hond nodig? Meld u dan aan via 045-5680398 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Datum: Nog te bepalen voor 2016

Tijd: 19.30

Waar: Hondenschool School for Dogs Weert

Deze avond wordt ieder jaar bij voldoende animo herhaald bij ANIMALE.