educatie

Instructeurs

ANIMALE Educatie

 

Patricia Spee (ANIMALE) : zij is een gediplomeerd en ervaren kynologisch gedragstherapeut en meervoudig gecertificeerd K9 trainer en instructeur; ze leidt haar eigen gedragspraktijk, hondenschool en opleidingscentrum en is hoofdtrainer en Inzet coördinator bij Stichting Mantrailing Limburg, K9 rescue teams.


Wilt u met uw eigen organisatie, vereniging of bedrijf een informatiedag of avond organiseren dan kunt u ons uitnodigen als spreker of organisator voor een specifiek thema. U heeft de keuze uit diverse thema's op het gebied van hondengedrag, voeding, verzorging en gezondheid. Daarbij staan wij altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om gezamelijk de interessen en wensen af te stemmen.

Op de website www.imas-animale.com vindt u alle informatie omtrent onze opleiding recreatief speurhondeninstructeur voor hondencholen en meer.

Neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon (045-5680398).