De organisatie

ANIMALE is een advies- en gedragspraktijk voor mens & dier , K9 trainingsschool en opleidingscentrum voor proffessionals, opgestart medio 2004 !

Ons doel: Kennisoverdracht en inzicht bieden bij gedrags- en of trainingsproblemen en elke combinatie mens en dier van een optimale training te voorzien!

Middelen: Begeleiding op maat bieden en deskundig advies geven, waarbij wij iedere mens & dier combinatie als uniek beschouwen.

Werkwijze: In geval van gedragsproblemen kunnen en zullen wij geen advies uitbrengen als er geen consult heeft plaatsgevonden. Gedragsconsulten worden enkel door een erkend Kynologisch gedragstherapeut afgenomen, Trainingen door enkel gecertificeerde trainers en instructeurs op gebied van gehoorzaamheid , sport en speuren-Mantrailing.

Methoden: Wij werken uitsluitend met diervriendelijke therapiemethoden en vinden respect voor mens en dier van groot belang. Wij houden rekening met U en uw hond. En hanteren daardoor meerdere therapie- en trainingsmethoden, datgene wat bij u past! Wij geloven niet in 1 methode voor iedere hond maar in maatwerk!

Kernwoorden: Deskundigheid, Respect, Kwaliteit, Klantgerichtheid, Motiverend & Innovatief.

Kortom:  Wij helpen u op het goede spoor!

 

U kunt ANIMALE voor diverse diensten raadplegen die gericht zijn op preventie, advisering, training, opleiding en therapeutische begeleiding.

Veel kennis en kwaliteiten bieden wij u vanuit eigen praktijk. Door samenwerking met dierenartsen en andere deskundigen binnen de (dier)gezondheidszorg en hulpverlening zijn wij u nog optimaler van dienst.

In de voorbije jaren maakten met name veel hondeneigenaren van onze diensten gebruik, en hebben goede resultaten ervaren bij het oplossen van gedragsproblemen bij hun trouwe viervoeter. Deskundigheid, respect en klantvriendelijkheid zijn de kernwoorden van onze organisatie. Bij de betreffende diensten gedragstherapie en praktijkhondenschool en trainingeducatie en therapiehonden kunt u lezen wat ANIMALE u allemaal te bieden heeft.

Heeft u een specifieke vraag en bent u er niet zeker van of u wel op de goede plek zit?
Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder.