hondenschool

privéles

82U kunt ten alle tijden bij ons een afspraak maken voor een privéles gehoorzaamheid, puppy opvoeding of funcursus.  In principe worden alle cursussen die wij aanbieden ook als privéles aangeboden. Wij komen ook aan huis voor de les en stemmen het programma af op uw wensen en op het karakter van uw hond.

Heeft u zelf een beperking? Geen probleem voor ons! Regelmatig begeleiden wij mensen met een beperking om hun hond beter te laten gehoorzamen of te trainen om u te helpen. Ook leren wij uw hond langs de scootmobiel of rolstoel te lopen of anderzijds. Informeer naar de mogelijkheden.

Privelessen worden op afspraak gepland en zijn voor al uw vragen ontrent de opvoeding, training of zelfs specialisatie training van uw viervoeter mogelijk. De lessen kunnen plaatsvinden in onze praktijk, onze eigen buitenlokatie, een gewenste lokatie of bij u thuis. Dit is afhankelijk van de vraag en trainingswensen.

ANIMALE is een van de meest professionele bedijven op gebied van hondentraining. Wij geven daarom niet alleen lessen op onze eigen lokatie maar reizen door heel europa om les te geven en mensen te begeleiden bij de training van hun trouwe maatjes. Naast begeleiden van particulieren , begeleiden en trainen wij ook hondengeleiders binnen overheden door europa. 

Gedragslessen en privelessen kosten € 65,- , in enkele gevallen bieden wij een kortingstarief, vraag vooraf naar de exacte kosten.