hondenschool

workshops

Regelmatig organiseert ANIMALE interessante workshops voor hondeneigenaren en kinderen maar ook voor hulpverleners, trainers , instructeurs en gedragsterapeuten. Alle workshops worden aangekondigd in onze agenda (link).

Onderstaande workshops staan op het programma voor dit jaar. Regelmatig worden er nieuwe workshops bijgepland naar gelang de aanvraag.

Wilt u een workshop voor uw eigen groep, hondenschool of organisatie ? Geen probleem! Wij komen ook op locatie. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.


 

Workshop "Mijn hond en lichaamstaal"

Vraagt u zich wel eens af waarom uw hond bepaald gedrag vertoont, bijvoorbeeld tijdens een ontmoeting met een andere hond? En vindt u het leuk om meer te weten te komen over de lichaamstaal van uw hond? Dan bent u hier aan het goede adres! ANIMALE Gedragspraktijk voor dieren organiseert meerdere keren per jaar dagen waar informatie gegeven wordt over de lichaamstaal van de hond. Iedereen die meer over de lichaamstaal van zijn/haar hond wil weten is samen met de hond (1 hond) welkom. Er is een beperkt aantal plekken voor deze workshop omdat deze erg praktijkgericht is.

Inschrijven kan via 045 - 5680398 of direct via dit inschrijfformulier. U kunt dit formulier sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten van de workshops: € 30,- per combinatie