hondenschool

TARIEVEN hondenschool

Dienst/ConsultPrijs 2019Wat kunt u verwachten?

Gedragsconsult enkel

€145,-

bij 1 hond met probleemgedrag, Duur huisbezoek ongeveer 1,5 tot max.  2 uur ( incl reistijd excl reiskosten boven 20 km) Bij de meeste consulten maken wij ook een rapportage op en geven nabesprekingen , onze tijdinvestering bedraagt meestal meer dan 5 uur in totaal.  Dit maakt dat consulten voor ons een behoorlijke tijdsinvestering zijn t.o.v. de kosten die u betaald. Wij verwachten van u dus ook een hoge dosis inzet en motivatie om de therapie tot slagen te maken. Vervolgafspraken zijn tegen tarief vervolgconsult en kan noodzakelijk zijn voor goed resultaat

Gedragsconsult dubbel

€ 175,-

bij 2 of meerdere honden, duur huisbezoek 2 tot 2,5 uur

   

Het schrijven van de rapportagen voor u en uw dierenarts + tijd voor telefonische consulten en reiskosten t/m 15 km enkel zijn bij gedragsconsulten inclusief.

Bij reisafstand > 20 km enkel, worden reiskosten (24ct per km) in rekening gebracht.

Huisbezoek kind op komst

€ 145,-

Wij komen bij u thuis en bespreken en bekijken samen met u hoe u uw hond eveneens goed kunt voorbereiden op de komst van de baby of kindje. Wij adviseren u hoe u de combinatie kind en hond veilig kunt houden en hoe de eerste kennismaking het beste kan verlopen. Dit alles toegespitst op uw situatie. U ontvangt bij het huisbezoek eveneens het boek: "Vrienden onze hond een kindervriend" en achteraf een rapport met de besproken aandachtspunten. In sommige situaties komen wij nog een keer terug voor een kort bezoek nadat het kind thuisgekomen is.

Vervolg gedragsconsult of priveles- gehoorzaamheid

€ 75,-

bij u thuis, inclusief voorbereiding en opmaak status. 1 uur.

Prive puppytraining

€ 75,-

bij u thuis, een heel uur alle aandacht voor u en uw pup . Inclusief voorbereiding.

   

er zijn ongeveer 3 a 4 lessen nodig om de gehele puppy-opvoeding te behandelen dit staat gelijk aan 1,5 cursus (15 lessen) in groepstraining.

Priveles Gehoorzaamheid / pup

Priveles Mantrailing

Gedragsles

€ 65,-

€ 65,-

€ 75,-

Bij ons op het trainingsveld of in de praktijk, duur 45 minuten tot max. 1 uur. Training bv: gehoorzaamheid

Op lokatie, mantrailing gedurende 1 uur, waarbij u een extra persoon meeneemt als spoorloper

Gedragsles is een kort consult waarbij aan een specifiek probleem gewerkt wordt, Lokatie op ons trainingsveld 

Groepscursus

€ 120,-
(8 lessen )

Vaste lesdata voor: Puppyklas, Pre- puber, Puber, Gehoorzaamheid & Socialisatie cursus. Abonnement voor: Funcursus en Hersenwerk is mogelijk. Er kan niet per les betaald worden enkel inschrijven voor hele cursus. Wij bieden geen gratis proeflessen u kunt wel altijd vooraf bij een vorige groep komen kijken. Wilt u maar 1 les meelopen dan kan dat alleen in overleg en de kosten hiervoor zijn €25,- per les. Gemiste lessen worden niet gersetitueerd tenzij anders afgesproken met bedrijfsmananger van ANIMALE.

Groepscursus Mantrailing € 200,- 10 lessen van  2,5 tot 3,5 uur  (IMAS - ANIMALE is Dé specialist op gebied Mantrailing , u kunt dan ook niet vrij inschrijven voor deze cursus)

Preventiespreekuur

€ 145,-

Ter voorkoming gedragsproblemen. Duur 1,5 uur. Locatie in overleg. Inclusief voorbereiding.

Aanschafadvies

€ 75,-
(per uur)

per uur incl. rapportage en telefonische consulten excl. voorbereiding op 1e afspraak (1 uur), wij gaan ook met u mee om de hond van uw keuze te testen en beoordelen.

Puppy-Puber begeleiding

op aanvraag

Socialisatie, opvoeding, verzorging en voorkomen problemen in de puppyperiode en puberteit van uw hond. Een jaar lang begeleiding om problemen te voorkomen en uw hond datgene te leren dat u belangrijk vindt. Pakket op aanvraag, wordt op maat en wens voor u samengesteld.

Gedragstest

op aanvraag

Individuele testen bij pups en volwassen honden en puppytesten (nest of aanschaf). Voor fokkers: gedragstesten voor alle pups en matchingsadvies naar nieuwe eigenaren.

Begeleiding Groepswandelingen

€75,- p/u 

Wilt u begeleiding bij een groepswandeling, of uitleg over het gedrag van honden tijdens een wandeling? Dat kan ! Bel ons voor de mogelijkheden.

Angstconsult volwassenen

€ 75,-
per sessie

Consulten voor volwassenen met angsten voor honden in onze praktijk. (ca.3 tot 5 nodig in totaal)

Angstconsult kind

€ 60,-
per sessie

Consulten voor kinderen met angsten voor honden in onze praktijk. Meerprijs 2e kind €15,-  (meer kinderen per sessie in overleg)

Training omgang hond

Op aanvraag

Groepstrainingen voor bedrijfsmedewerkers welke gedurende de uitvoering van hun werk, ongewild te maken krijgen met honden.

Workshops en Lezingen

Op aanvraag

Hond & kind / Spelen met uw hond / Hond & vakantie / EHBO / Mijn hond blaft wat af / Hond alleen een probleem e.d.
Puppytesten en overige Gedragstesten  Op aanvraag

Veel fokkers en organisaties hebben ons inmiddels gevonden en maken gebruik van ons aanbod aan gedragstesten, vraag naar de mogelijkheden.

Lezingen en voordrachten voor o.a. hondenscholen, KC, Asiel, en andere organistaties   Op aanvraag

Wij stemmen graag het programma af op uw kennis wensen.

 

Voor alle bovenstaande huisbezoeken geldt: bij reisafstand > 20 km enkele reis, worden reiskosten in rekening gebracht. Op al onze diensten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Op uw vraag kunnen wij u deze laten toekomen. Standaard worden deze aan nieuwe cursisten uitgereikt. Op ons trainingsveld is eveneens ons huishoudelijk reglement van toepassing.

Alle tarieven zijn incl. BTW en dienen contant voldaan te worden. Voor groepstrainingen dient de betaling per bank te worden voldaan voor aanvang van de cursus. U krijgt bij inschrijving de lesinfo met betalingsinformatie en bankrekeningnummer per mail of post.