therapiehonden

THERAPIE- en SERVICEHONDEN

44Bij ANIMALE wordt er niet alleen gewerkt op commerciële basis. Ruim voor de start van de praktijk , waren wij al als vrijwilliger betrokken bij vrijwilligersorganisaties die verschillende doelen en belangen behartigden. Inmiddels is algemeen bekend het SOPHIA Snuffelcollege, dat wij een warm hart toedragen.

In het verleden hebben wij onder andere de dierenbescherming ondersteund bij het herplaatsen van honden met gedragsproblemen. Dit initiatief is bij die organisatie komen te vervallen waardoor wij op kleine schaal dit zelfstandig zijn gaan uitvoeren.

Daarnaast zijn wij enkele particuliere initiatieven gestart waarover u op de volgende pagina's meer kunt lezen. Wij benadrukken dat de meeste van deze projecten op vrijwillige basis gebeuren en dat wij hiervoor met regelmaat op zoek zijn naar vrijwilligers die zich samen met ons hiervoor willen inzetten.

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie (tel. 045-5680398) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..