hondenschool

WORKSHOP MASTERMIND

Datum:   12 en  13 april 2017

Mastermind I educatie inleiding

Hoe slim is jou hond? kan hij/zij een keuze maken? Heeft hij een voorkeur ? Heeft jou hond dezelfde interpretatie aan zaken al jij die hebt ? Ben je ook nieuwsgierig wat er in dat koppie omgaat en houd je van een mentale uitdaging voor jou en je hond en wil je je geduld testen ? dan is deze 1e sessie van Master Mind iets voor jou en je maatje.

 

lees verder

WORKSHOP PUPPY FUN

Datum: Zie agenda voor alle data

Een aantal keren per jaar organiseren wij een geweldig leuke workshop:  "Puppy Fun". Speciaal uiteraard voor de allerjongste pups vanaf 9 weken tot een leeftijd van 4 a 5 maanden. Deze workshop staat in het teken van een goede objectsocialisatie, band met - en vertrouwen in de baas, balanstraining en vooral ook veel plezier met uw pup.

lees verder

WORKSHOP HERSENWERK

cursussen inleidingDatum:   (let op de agenda! voor meerdere data)

Een aantal keren per jaar organiseren wij leuke workshops, waaronder de uitdagende workshop hersenwerk. Deze veelzijdige workshop is bedoeld, om uw hond uit te dagen, te leren werken met zijn neus en om zijn hersenen optimaal te gebruiken.  Iedere hond kan deelnemen, mits ingeënt en redelijk sociaal /hanteerbaar richting andere soortgenoten. 

 

 

lees verder

WORKSHOP WATERPRET

Datum:  meerdere keren per jaar!  let op de agenda of aankondiging facebook!

Is uw hond een waterrat!  Of is uw hond juist bang voor water en zou u onder professionele begeleiding willen proberen of hij/zij het niet toch stiekem leuk kan vinden? Of wilt u gewoon in een leuke groep heel veel waterpret met uw hond beleven en tips en trics horen ?

Dan is deze workshop wellicht iets voor u en uw viervoeter!

lees verder

WORKSHOP MANTRAILING

Datum: Op afspraak in vorm van priveles of met meerdere deelnemers

Een aantal keren per jaar organiseren wij workshops en seminars mantrailing. Deze workshops bieden u een kijkje in de keuken van het principe mantrailing. Op deze wijze kunt u uitproberen of deze tak van sport / werk iets voor u en uw hond is. Daarnaast leiden wij momenteel 49 speurhondenteams op binnen ons zusterbedrijf IMAS - ANIMALE een internationale Mantrailing School. Wilt u ook intensieve training van en met ons neem contact op voor de mogelijkheden. Wilt u de opleiding speurhondengeleider of mantrailinstructeur volgen zie verder op deze website de info onder Educatie voor doorlinken naar de IMAS School.

lees verder

WORKSHOP FREESTYLE

Datum: meerdere keren per jaar (let op de agenda!)

Een aantal keren per jaar organiseren wij een workshop Freestyle. Deze tak van sport wordt bij ons ook als cursus aangeboden. Met deze workshop bieden wij u een kijkje in de keuken van het principe freestyle, waardoor u kunt uitproberen of deze tak van sport / fun met uw hond iets voor u en uw hond is.

lees verder

WORKSHOP "MIJN HOND EN LICHAAMSTAAL

85Datum: 9 januari 2019 14.00u-16.30u 

Vraagt u zich wel eens af waarom uw hond bepaald gedrag vertoont bijvoorbeeld tijdens een ontmoeting met een andere hond? En vindt u het leuk om meer te weten te komen over de lichaamstaal van uw hond? Dan bent u hier aan het goede adres!

Sinds een aantal jaren organiseert ANIMALE Gedragspraktijk voor dieren meerdere keren per jaar dagen waar informatie gegeven wordt over de lichaamstaal van de hond. Iedereen die meer over de lichaamstaal van zijn/haar hond wilt weten is welkom samen met de hond (1 hond).

lees verder

KIDS WORKSHOP

23Datum: Op aanvraag  (let op de agenda!)

FUN met je hond? Wil jij ook weten hoe je jouw hond de leukste trucjes kunt leren? Ook zo benieuwd of jouw hond een goede speurneus heeft of je sokken kan uittrekken? Nou kom dan naar de kidsworkshop van ANIMALE.

lees verder

SPORTCLINICS

Op aanvraag beschikbaar 

Wilt u ook zo graag eens wat anders met uw hond doen? Vindt u gehoorzaamheidcursussen saai?
Zin in een uitdaging samen met uw hond? Kijkt u ook wel eens naar de Royal Canin Challenge en wilt u dat ook met uw hond?

Tijdens de sportsclinics is het mogelijk onze trainingslocatie te bezoeken en kennis te maken met het grote aanbod en diversiteit van de diverse cursussen die wij u te bieden hebben.

lees verder

WORKSHOP Eerste hulp bij dieren!

18 EHBODatum: op aanvraag ( & let op de agenda!)

Altijd al willen weten wat u moet doen als uw hond gewond raakt? Hoe kunt u hem bijvoorbeeld veilig naar de dierenarts vervoeren? Of moet u een wond verbinden of juist niet? Wat doet u als de ademhaling stopt bij uw huisdier? Is het mogelijk een hond of kat te reanimeren? En hoe moet dat?

Sinds een aantal jaren organiseert ANIMALE Gedragspraktijk voor dieren workshopsdagen waar wij u wegwijs maken in eerste hulp verlenen bij huisdieren. 

lees verder